[vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1602657461617{margin-bottom: 0px !important;}»]

Helgen 23. – 24. oktober 2020 arrangeres det digitalt sytreff – og jeg er en av bidragsyterne! Det er mange andre spennende bidragsytere også, så jeg tror det blir en skikkelig bra helg!


KLIKK her for å lese mer om arrangementet, og for å melde deg på.


I forbindelse med sytreffet, har jeg laget en liten presentasjonsvideo av meg, som du kan se under her. Der svarer jeg på noen spørsmål fra arrangørene, og viser frem litt fra systua. I slutten av videoen får dere også en sniktitt på et kommende mønstertillegg, som jeg kommer til å gå gjennom og dele med de som melder seg på kurset. I tillegg til instruksjonsvideo og nytt mønstertillegg, får alle deltakere dessuten 20% rabatt på alle mønster fra meg i kurshelgen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=»https://youtu.be/VlByJ5T4fM8″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider][vc_column_text css=».vc_custom_1602169888381{margin-bottom: 0px !important;}»]Håper vi «ses» på sytreffet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]