Jeg liker godt små «ekstragaver» i bursdager eller andre anledninger. Denne lille gaveposen kan bli en søt liten oppmerksomhet til barna, eller til en venninne, og den er veldig enkel å lage. Det blir ikke plass til så mye i disse småposene, men litt sjokolade, noen rosiner eller annet småtteri kan du putte i. Du kan også skrive navn på, og bruke dem som bordkort. Her får du gratisprint og fremgangsmåte!

Du trenger:
– Printer og et A4-papir
– Symaskin og svart sytråd

Slik gjør du:

1. Print ut pandamalen du finner her, på et vanlig A4-ark.
2. Klipp langs den svake grå linjen rundt hver av panda-sirklene. Når du kommer til ørene, følger du streken rundt selve øret, altså ikke utenfor hovedsirkelen som på resten.
3. Bytt til svart sytråd på symaskinen, og juster stinglenden til maks (5).
4. Legg pandasirklene mot hveradnre, med baksidene mot hverandre, og begynn å sy en søm forsiktig rundt hele. Sy sakte, og sy nøyaktig oppå streken rundt. Når du har kommet ca 3/4 rundt, putter du i godteriet, før du syr videre rundt, til hele sirkelen er sydd igjen.

Klikk på bildet for å laste ned utskrivbar mal. Klipp ut langs den lysegrå streken.

Brukstips:
• Skriv navn på pandaene, og bruk de som bordkort.
• Ha med en liten pandapose i sekken som «premie» til barna om de trenger litt motivasjon, og er flinke når dere er ute på tur.
• Husk at det er mye annet enn godteri som kan puttes inni. Vil du gjøre noe morsomt ut av innpakningen når du f.eks. skal gi bort smykker, penger eller annet småtteri, kan det også plasseres inni pandaen.
• Ha med som vertinnegave, eller i andre tilfeller der du vil gi noen en liten oppmerksomghet.

Har du laget noe etter oppskriftene du har funnet her? Legg gjerne ut bilde på Instagram, og tagg med #idavictoriasDIY