Jerseykjolemønsteret er endelig lansert, og ligger for salg i nettbutikken! Klikk her for å komme til mønsteret i nettbutikken. Mange har ventet på dette mønstertet, og mandag morgen sendte jeg avgårde et digert lass med mønsterpakker, og flere er på vei ut!

 

I morgen, torsdag 22. mars 2018, skal jeg ha «snysnappen» og gå gjennom hele oppskriften. Følg «visygale» på snapchat om du vil få det med deg. 🙂

For de som ønsker en enda grundigere gjennomgang av mønsteret, har jeg satt opp neste kjolekurs: onsdag 18. april 11-16, på Jessheim. Kurset koster 1400kr per deltaker, og for det får du stoff til én kjole som du syr ferdig på kurset, og mønsterpakken med mønsteret trykket i full størrelse og veiledningsheftet, som du kan ta med deg hjem etterpå og sy flere kjoler. Alt av symaskiner, sakser, mønsterpapir og annet utstyr får du låne her på kurset. Hver deltaker får sitt eget arbeidsbord med alt nødvendig utstyr. Og som en ekstra bonus, er det veldig hyggelig å sy sammen med andre. 🙂

Det er per dags dato én ledig plass på kurset. Send en mail til kurs@idavictoria.no om du ønsker å delta på kurs, eller har spørsmål rundt kursene.

 

4 kommentarer

  1. Hei! Er det meningen at armene skal være så mye større enn armhullet?
    Altså må jeg da strekke frem og bakstykket når jeg syr slik at merkene treffer hverandre?
    Hilsen nybegynner som hadde håpet å gå med kjolen på 17.mai!

  2. Hej! Läste den gamla kommentaren ovan, och det känns som ni säger olika? Är det ärmen som ska sträckas, eller ärmhålet? Ärmen är större, av de delar jag har klippt ut också, så det är ärmhålet som behöver sträckas, och det blir lite känsla av «puffärm». Är det rätt?