Fra 1. – 22. desember skal jeg være en del av en jule-pop-up-butikk på Jessheim Storsenter! Det blir som et butikkollektiv, med totalt 18 medlemmer fra Ullensaker Husflidlag, som alle har produktene sine i butikken hele tiden, men bytter på å stå der. Det blir en kjempefin butikk, som er verdt et besøk! Her er noen teaserbilder fra før åpningen.

Det er utrolig mye fin (og billig!) håndstrikk i butikken, i tillegg til garn, klær til voksne og barn, dukkeklær, honning, kort, julepynt, vesker, kunst  +++ MASSE FINT!

Selv har jeg med kjoler til barn og dame, barnebukser, sminkepads, strikker, nåleputer, luer, skjerfhalser, julekurver og ikke minst julestrømpene! Jeg kommer til å ta med meg broderimaskina når jeg står i butikken, for å kunne ta imot bestillinger og brodere fortløpende. Hvis du har sett på kjolene jeg syr og har lyst til å prøve dem på, er det dessuten god anledning til det nå.

Åpningstider, 1.-22. desember:

Mandag- fredag 12-20

Lørdag 12-19

Søndag 14-19

 

Her finner du oss:

Jessheim Storsenter ligger sentralt plassert på Jessheim, ca en halvtimes kjøring nordøst for Oslo.

Vi har fått en flott plassering på senteret, i lokalet der Backstage var om noen har kjennskap til det. Det er mellom Vinmonopolet og Spaceworld, på plan 0:

 

Selv skal jeg stå i butikken:

Håper vi ses i julebutikken i løpet av desember!