Det nyeste stoffet jeg har tatt inn, er den fantastiske økologiske bomullsjerseyen fra Unni Strand: Kaninhagen med gåsunger. Unni Strand har holdt på lenge for å få til å kunne tilby jerseystoff i metervare i ett av sine design, og resultatet ble nydelig. Ikke bare er det et fint stoff – jeg føler meg også helt trygg på kvaliteten og bærekraftigheten i stoffet. Stoffet er GOTS-sertifisert (økologisk dyrket) og Oeko-tex sertifisert.

 

De andre stoffene jeg tar inn er også økologisk bomullsjersey, og designet og trykket i Europa, men fra litt større forhandlere. Jeg syns det er veldig fint å kunne støtte skandinaviske designere, og en mer miljøvennlig tekstilindustri, og kommer til å fortsette med å ta inn utvalgte stoffer etter disse kriteriene. Gleder meg til å se hva de flinke designerene kommer med fremover. ❤️