[vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1591785121631{margin-bottom: 0px !important;}»]Med bare to kjolemønster, er det massevis av variasjonsmuligheter! Jerseykjole med sving og Victoriakjolen kan brukes om hverandre, som gir en rekke variasjonsmuligheter med tre ulike skjørt, to ulike overdeler og flere ulike ermer, i tillegg til ulike ermlengder for flere av disse. I tillegg kan du bruke skjørtedelene til å lage skjørt, og mønstrene kan derfor også bli tre ulike skjørt.

Dersom du har mønsteret på Victoriakjolen og Jerseykjole med sving, har du følgende muligheter. I parentes bak står det hvilket av mønstrene de ulike alternativene ligger inne i:

Hvis du i tillegg har tilleggsmønsteret til Jerseykjole med sving, har du enda flere valg for ermer, som også kan brukes til begge kjolene. Obs, tillggsmønsteret kommer kun i størrelse. XS-XL.

 
Skjørt av kjolemønstrene

For å lage skjørt av et av kjolemønstrene, er det bare å legge til en ribbekant i livet. Tutorial på dette ligger i et tidligere blogginnlegg, som du finner ved å klikke her.

Dersom du ønsker ribbekant med strikk i livet, finner du veiledning på dette ved å klikke her. – Om du ønsker strikk i livet eller ikke, kan komme an på både dine egne former og hvordan stoffet ditt er med tanke på stretch og «recovery» i stoffet. Noen ganger er det helt unødvendig med strikk, mens det andre ganger kan være greit. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»16720″ img_size=»full»][vc_separator][vc_column_text css=».vc_custom_1592032891557{margin-bottom: 0px !important;}»]

Singletkjoler!

I tillegg til alle variasjonene nevnt over, har det nå kommet enda et tilleggsmønster, som kan brukes til både Victoriakjolen ig Jerseykjole med sving.

Singleten har to valg for halsutringing, og valget mellom vanlig rygg eller bryterrygg. Perfekt til varme sommerdager!


[/vc_column_text][vc_single_image image=»16852″ img_size=»full»][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=»Her ser du hvilke mønster som er brukt i dette innlegget:»]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=»Her ser du hvilke stoff som er brukt på bildene i dette innlegget:»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]