Jeg holder på med å sette opp et mer standardisert måleskjema med kroppsmål nå, som jeg kommer til å bruke når jeg lager nye mønster fremover. Jeg tror det vil bli lettere å velge riktig størrelse om det er oppgitt kroppsmål, i stedet for mål på selve plaggene, slik jeg har gjort det til nå. Det vil også bli lettere å se om man må gradere mellom flere størrelser.

Før jeg ferdigstiller skjemaet, vil jeg gjerne ha mål fra så mange som mulig av dere! Det er jo så utrolig mange forskjellige kroppsfasonger og størrelser der ute, og de færreste av oss passer rett inn i standardstørrelser.

Jeg har lenge tenkt på at jeg ville lage et slik skjema, men under arbeidet med det nye tightsmønsteret mitt, ble det klart at det måtte skje NÅ, før jeg ferdigstiller tightsmønsteret! 😅Jeg vil tro tights er at av de plaggene der det er størst behov for å gradere mellom flere størrelser, siden det skal være tettsittende helt fra midjen ned til føttene. Selv går jeg fra S til L/XL i tights… 🤷🏼‍♀️

Hvis du vil laste ned en PDF med størrelsestabellen, med plass til å skrive inn dine mål, kan du klippe på linkene under. Alle kan laste ned PDFen, og jeg vil anbefale de som vil sy etter mine mønster fremover å skrive ned målene for sin egen del.

Hvis du vil bidra med dine mål – send meg listen med målene til post@idavictoria.no. Skriv gjerne også om du vil kontaktes om det blir aktuelt med testsøm.

 

Si fra hvis noe er uklart eller mangler!

Gleder meg til å samle inn størrelser og mål! Tusen takk for all hjelp!