Denne puffen fant jeg på loppemarked for flere år siden. 50 kr kostet den, og var full av sysaker. Etter masse leting, fant jeg de gamle bildene av den også, fra det forrige blogginnlegget! ?

Sånn så den ut i mai 2013 – gammel, møkkete og loslitt:

Jeg fjernet flere lag stofftrekk og gammel shoddy, ga puffen en grundig vask, og gikk løs på den!

Bena sagde jeg ned og spraylakkerte rosa, på lokket stiftet jeg fast ny skumgummi, og hele puffen ble trekt om i voksduk med bomber i knallfarger. Når jeg ser de gamle bildene nå, angrer jeg litt på at jeg sagde ned og lakkerte beina, men men. Høyden er mer praktisk nå.

Puffen ble veldig kul forrige gang jeg trakk den om også, men nå var det på tide med noe nytt, i tillegg til at det hadde blitt noen stygge merker på lokket. Jeg fjernet voksduken, sprayet beina sølv, og trakk om puffen i et turkist ullstoff som passer veldig godt inn med den blå systuesofaen her!

Jeg er kjempefornøyd med stoffvalget, men jeg er ikke helt fornøyd med jobben jeg har gjort på lokket. Skumgummien under festet jeg ved forrige omtrekking, og da syntes det ikke like godt at den var litt bulkete, siden jeg trakk puffen i voksduk. Denne tynne ullen, derimot, viser hver eneste lille bulk. Jeg har lyst til å si at jeg kommer til å ta av trekket og fikse det, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg ikke til å gidde det… Den er jo fin nå og. ?