I går hadde jeg sysnappen til «vi sygale», og viste masse forskjellig. Jeg gikk grundig gjennom trusesying av det nye mønsteret mitt, og Liljeermer på Jerseykjole med sving, i tillegg til en del annet småtteri. Jeg har laget en innholdsoversikt så man enkelt kan hoppe til det man vil se, og slipper å se nesten en hel spillefilm fra systua. Videoen er helt uredigert fra Snapchat.

Innhold:
– Intro og litt generell info fra starten
– Fra ca 0:3:00: Info om PDF og beskrivelse av hvordan man printer og taper sammen.
– Fra ca 0:6:40: Jeg syr trusen med lavt liv og kantbånd.Går grundig gjennom vrangsydd, dobbel kile. Det er samme fremgangsmåte for hipster og truse med høyt liv.
– Fra ca 0:23:00: Jeg syr boksershortsen fra trusemønsterpakken.
– Fra ca 0:36:10: Jeg syr Liljeermer på Jerseykjole med sving.
– Fra ca 0:49:00: Syr truse med oppdelt forstykke.
– Fra ca 1:01:00: Syr truse med høyt liv og foldestrikk.
– Fra ca 1:10:00: Snakker og viser litt generelt om kantbånd/kantbåndsapparat og foldestrikk/foldestrikkapparat.
– Fra ca 1:15:50: Syr ferdig (legger opp) Jerseykjole med sving med coverstitch.
– Fra ca 1:20:00: Viser bilder av bokser på modell.
– Fra ca 1:21:33: Viser litt generelt om mønstrene mine og nettsiden idavictoria.no.
– Fra ca 1:24:05: Tipser om resteprosjekter (sminkepads, truser, prematursøm, levere ubrukelige rester til Fretex.)
– Fra ca 1:27:45: Viser frem mønsteroppbevaringen min.
– Fra ca 1:29:30: Syr scrunchie
– Fra ca 1:34:00: Avslutter, viser kjapt hvordan jeg fester coversøm og den ferdige kjolen.

– – –

Mønstrene som er brukt her er:
Idas under, truser til dame ( https://idavictoria.no/produktstikkord/idasunder/)
Jerseykjole med sving, med mønstertillegg Liljeermer ( https://idavictoria.no/produktstikkord/liljeermer/ )

2 kommentarer

  1. Så snappen direkte, og gikk til anskaffelse av foldeelastikk og apparat. Plundrer veldig med å få justert å få det pent. Da var det topp å kunne gå tilbake til snappen og se det igjen. Så da prøver jeg igjen, og håper på bedre resultat nå.