Flere har sikkert lagt merke til at det har blitt noen endringer i utseende på produktbildene? De siste ukene har jeg gjort en stor jobb med å redesigne alle forsidene på mønstrene mine. I stedet for fire mindre bilder, er det nå ett stort bilde, i tillegg til illustrasjoner av alle modellene/variantene av plagget det er mønster på.

Jeg har egentlig vært veldig fornøyd med de gamle forsidene, der det har vært fire forskjellige bilder av plagget, og hele denne designendringen kom helt tilfeldig og spontant ramlende ned i hodet mitt. Nå er jobben gjort, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Håper dere også liker de nye forsidene!

Jeg kommer til å bytte ut forsidene på de trykte mønstrene etterhvert som de går tomme og må trykkes i nye opplag. Alle papirheftene får derfor ikke nye forsider med en gang. De heftene som trykkes med nye forsider i første omgang er:

Alle andre mønstre kommer til å sendes med gammel forside en stund til.

 

Hvis du har kjøpt mønster tidligere og ønsker å ha den nye forsiden, kan alle de nye forsidene lastes ned som PDF, og printes ut om ønskelig. Formatet er A5. I listen under er det lagt inn link til alle forsidene på PDF:

 1. Majakjole
 2. Jerseykjole med sving
 3. Kjolecardigan
 4. Jerseykjole med sving til barn
 5. Cardigan til barn
 6. Tilleggsmønster til Jerseykjole med sving
 7. Siw Jumpsuit
 8. Lang hverdagsjakke
 9. Idas under – truser til dame
 10. Jumpsuit til barn
 11. Raglan med puff
 12. Enkel bukse og trøye til barn
 13. Victoriakjolen
 14. Babydukke – 1. Basic jersey
 15. Høstskjørt