[vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1596309000844{margin-bottom: 0px !important;}»]I dag har jeg relansert to eldre mønster: Siw Jumpsuit og Kjolecardigan! Hvis du har et av mønstrene fra før, og er innenfor størrelsesspekteret i originalmønstrene, trenger du ikke å kjøpe en av de nye versjonene. De endringene som er lagt inn på mønsteret av forksjellige variasjonsmuligheter, finner du også som tutorials på idavictoria.no, så du kan tegne de nye strekene selv.  Her følger litt informasjon om endringen, og linker til tutorials:[/vc_column_text][mk_divider margin_top=»42″ margin_bottom=»42″][vc_single_image image=»17899″ img_size=»full»][vc_column_text css=».vc_custom_1596308516889{margin-bottom: 0px !important;}»]

Siw Jumpsuit er originalt laget for stretchstoffer, men fordi det er såpass mye ledighet i mønsteret, kan jumpsuiten sys i vevde stoffer med noen enkle endringer. I det oppdaterte mønsteret har jeg lagt inn streker for belegg til knappestolpe, og veiledning på dette.

Det er gjort noen mindre endringer på størrelsene for å passe ny størrelsestabellstandard.

Jeg har også lagt til streker for halterneckversjon, for en mer sommerlig jumpsuit.

 

Om du har mønsteret fra før, og vil gjøre disse endringene, finner du totorialer her:

[/vc_column_text][mk_divider margin_top=»42″ margin_bottom=»42″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»17888″ img_size=»full»][vc_column_text css=».vc_custom_1596308816125{margin-bottom: 0px !important;}»]Kjolecardiganen var et av mine første mønster, som jeg lanserte kort tid etter Jerseykjole med sving (sommeren 2018), for å ha en jakke som passet i livet over kjolen. Mange har etterspurt større størrelser, så ny versjon går til størrelse 4XL!

I tillegg til flere størrelser, har jeg lagt til en ekstra variant for fronten: Med V-hals, kantbånd og knapping. De to andre variantene: Høy knappestolpe og knytebelte er det kun gjort noen mindre justeringer på. Det nye måleskjemaet er nå også tatt i bruk på Kjolecardiganen, og justeringene som er gjort er basert på nytt måleskjema, slik at størrelsene på Kjolecardiganen skal stemme over ens med dette.

Om du har mønsteret fra før, og vil sy versjonen  med V-hals og kantbånd, finner du totorial her:

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]