Etter å ha jobbet med boken i lang tid, er det fantastisk å holde den i hendene: Sting & Ting – sy til barn. Du får den hos bokhandlere over hele landet. Klikk her for å bestille boken på ark.no

Boken inneholder ca 40 oppskrifter og mønster på ting du kan sy til barn, som leker, kosedyr, oppbevaring, lure løsninger og pynt til barnerommet. Det er en fin og inspirerende bok til deg som vil sy gaver til barn.

«Vil du sy leker, kosedyr eller andre gaver til barn, og trenger ideer? Sting & ting – sy til barn er en sybok for voksne som liker å sy, og egner seg både for nybegynnere og mer erfarne. Boken byr på cirka 40 syprosjekter som alle kan få til, og inneholder dessuten et kapittel med enkle sytips for nybegynnere. Noen av prosjektene kan også gjøres sammen med barna. Blant de mange små og større prosjektene i boken, finner du nøkkelringer, pennaler, fingerdukker, puter og bamser. Her er ting som passer for barn i alle aldre – både gutter og jenter. I boken finner du mønster og trinn-for-trinn-beskrivelser til alle prosjektene. Er du kreativ og en kløpper med symaskinen? I så fall kan du tilpasse og justere oppskriftene, slik at du får dine helt egne varianter. Boken er vinner av Gyldendals hobbybokkonkurranse.»

Format: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN: 9788205511231
Sider: 167