Endelig er boken ferdig, og vi har fått en utgivelsesdato! Boken kommer fra trykkeriet 1. februar, og i løpet av uken etter det er den ute i bokhandeler over hele landet. Jippi! ?? Mange nettbokhandlere har lagt den ut alt, og man kan forhåndsbestille til rabattert pris. Klikk her for å komme til boken på ARK.no.

Jeg har jobbet mye og lenge med denne boken, og gleder meg veldig til å holde den i hånda. Selv er jeg kjempefornøyd med både innhold, bilder og designet på boken, så nå er jeg fryktelig spent på mottakelsen den får! Boken inneholder masse fine oppskrifter med mønster på ting du kan sy til barn; leker, kosedyr, ting til barnerommet, lure løsninger og oppvevaring. Alt er originaloppskrifter, laget av meg.

Forlaget skriver om boken:

«Vil du sy leker, kosedyr eller andre gaver til barn, og trenger ideer? Sting & ting – sy til barn er en sybok for voksne som liker å sy, og egner seg både for nybegynnere og mer erfarne. Boken byr på cirka 40 syprosjekter som alle kan få til, og inneholder dessuten et kapittel med enkle sytips for nybegynnere. Noen av prosjektene kan også gjøres sammen med barna. Blant de mange små og større prosjektene i boken, finner du nøkkelringer, pennaler, fingerdukker, puter og bamser. Her er ting som passer for barn i alle aldre – både gutter og jenter. I boken finner du mønster og trinn-for-trinn-beskrivelser til alle prosjektene. Er du kreativ og en kløpper med symaskinen? I så fall kan du tilpasse og justere oppskriftene, slik at du får dine helt egne varianter. Boken er vinner av Gyldendals hobbybokkonkurranse.»