Hver gang jeg jobber med et nytt mønster, må mønsteret ut til testsyere, slik at jeg får tilbakemelding på størrelser og passform i alle størrelser. I første omgang testsyr jeg flere størrelser selv, og når jeg tror mønsteret er bra, sendes det ut til testsyere som bruker de forskjellige størrelsene. Noen ganger holder det med én testsømrunde, mens det andre ganger blir flere runder. Jeg trenger stadig nye testere, så om du tror dette kan være noe for deg, meld gjerne din interesse!

 

På denne siden finner du informasjon om testsøm og størrelser.

 

NB! Lest alt før du eventuelt melder deg for testsøm, eller tar kontakt med spørsmål.

 

E-post-liste for testsøm

Når et nytt mønster er klart for test, kommer jeg til å sende ut en e-post til de som har registrert seg som potensielle testsyere – slik at de som er interessert kan ta en vurdering på om det aktuelle mønsteret er noe for dem, og deretter melde sin interesse som testsyer. Av de som melder seg, vil noen få bli plukket til til testsøm. OBS! Det er ikke «førstemann til mølla», men en utvelgelse basert på det du oppgir av informasjon, og om noen stiller likt – kun tilfeldigheter.

 

E-post-listen er en prøveordning, og det kan bli endringer på denne prosessen fremover.

 

Ved å melde deg på e-post-listen forplikter du deg IKKE til å testsy, men kan ta stilling til det for hvert nye mønster som er klart til test. Det er først når vi har en gjensidig avtale om at du skal testsy, at du forplikter deg til å gjennomføre dette. Når det kommer mail om testsøm vil all nødvendig informasjon for det aktuelle mønsteret stå i mailen. Det er viktig at du leser hele mailen, og kun svarer om du kvalifiserer og har mulighet til å testsy det aktuelle mønsteret.

Om du sender inn mål eller registrerer e-post-adressen din, blir dette kun brukt av meg i forbindelse med testsøm, og deles ikke med andre. Du kan når som helst melde deg av e-post-listen for testsøm, og dersom du ønsker innsendt informasjon om deg slettet, er det bare å si fra.

 

Som testsyer forplikter du deg til å:

  • Sende inn korrekte mål, basert på måleskjemaet du finner her.
  • Sy ferdig plagget innenfor tidsfristen som er satt.
  • Sy plagget etter originalmønsteret, uten å foreta egne endringer på plagget. (Men du kan gradere mellom størrelser, i samråd med meg.)
  • Prøve plagget på deg selv eller en person i riktig størrelse, og gi tilbakemelding på passform.
  • Sende noen bilder av det ferdige plagget på en person. Disse bildene er kun ment for at jeg skal se hvordan plagget sitter, og vil ikke publiseres eller vises andre steder, med mindre vi er blitt enige om det.

 

Overfor testsyere forplikter jeg meg til å:

  • Sende ut et gjennomarbeidet mønster, oppdelt til utskriftsvennlig A4-format, til avtalt tid.
  • Være tilgjengelig og svare på spørsmål om syprosess og størrelse.
  • Sende ut tilstrekkelig syveiledning (ikke en ferdig syveiledning, men veiledning som er tilstrekkelig for testsøm.
  • Sende det ferdige mønsteret på e-post til alle som har testsydd.

 

Størrelser og mål

Alle nye mønster lages basert på måletabellene du finner ved å klikke på denne linken.